Image
Eva Landén.
Eva Landén. Bild: David Schmidt/Pixprovider

Corem hyr ut 4 500 kvadratmeter till Dahl

Uthyrning Dahl flyttar in hos Corem i fastigheten Veddesta 2:31 i Järfälla, där Dahl kommer förhyra cirka 4 500 kvadratmeter på ett tioårigt grönt avtal.
Publicerad den 18 Februari 2019

Fastigheten, som består av lager och logistikytor, har blivit vakant under första kvartalet 2019 och anpassas nu till Dahls verksamhetsbehov. Tillträde är beräknat att ske under juni 2019.
– Vi är stolta över att Dahl har valt oss som samarbetspartner i ett tioårigt kontrakt. Det är genom effektiv förvaltning och snabbfotat uthyrningsarbete som vi åter kommer att ha full verksamhet i dessa lokaler på så kort tid. Vi tackar Dahl för förtroendet och välkomnar dem varmt som hyresgäster, säger Eva Landén, vd för Corem.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige