Image

Cordea Savills bygger ut för Lekia

Bygg/Arkitektur Cordea Savills har tecknat avtal med Lekia om etablering av en butik om cirka 1 000 kvadratmeter i Solbacken Handelsområde i Skellefteå. Etableringen möjliggörs genom en utbyggnad mellan Willys och Team Sportia.
Publicerad den 10 Mars 2015

Den nya Lekiabutiken planeras öppna i oktober.

Handelsområdet växer därmed till cirka 36 000 kvadratmeter handelsyta.

Butiken i Solbacken är Lekias andra etablering i Skellefteå och Lekia kommer även fortsättningsvis ha kvar sin citybutik på Trädgårdsgatan 8.

- Vi är väldigt glada över att Lekia har valt att etablera sig i Solbacken Handelsområde. Butiken kompletterar den befintliga butiksmixen väldigt väl och är attraktivt belägen vid de stora matbutikerna Willys och Ica Maxi, säger Antti Laine, asset manager på Cordea Savills.

Uthyrningen till Lekia har skett i samarbete med Herde Förvaltning. Fastigheten förvaltas av Newsec Asset Management.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige