Image
Håkan Jeppsson, vd på Convendum.
Håkan Jeppsson, vd på Convendum. Bild: Convendum

Convendum satsar – på Mallorca

Bolag Convendum offentliggör sin första internationella etablering, i Palma de Mallorca i Spanien. Wallenstam har ökat sitt ägande i bolaget, och äger nu 30 procent.
Publicerad den 23 Juli 2019

Convendum öppnade 2016 sitt första coworking space i Stockholm, och är nu uppe i 16 coworking spaces och fyra coliving-fastigheter i Sverige.

Convendum offentliggör också sin första internationella etablering, i Palma de Mallorca i Spanien, som ska öppna i oktober 2021.

– Vi är en del av kontorsrevolutionen och Coworkingtrenden som tar över allt större kontorsytor över hela världen, säger Håkan Jeppsson, vd och grundare av Convendum.

– Vi räknar med att etablera 30 Coworking spaces i Sverige, och har nu också inlett vår internationella expansion med start i Spanien. Framöver följer Tyskland i form av Frankfurt, Hamburg och München, tillägger Håkan Jeppsson.

Fastighetsbolaget Wallenstam som sedan tidigare köpt in sig som delägare i Convendum utökar nu sitt ägande i bolaget, från 25 till 30 procent, och är näst största ägaren efter Håkan Jeppsson.

– Vi är nöjda med bolagets utveckling och väljer därför att utöka vårt ägande då vi tycker att Convendum är duktiga på att möta dagens kundbehov, likaså på att etablera centers på ett skalbart och kvalitativt sätt, kommenterar Hans Wallenstam, vd på Wallenstam.

Under 2020 lanserar Convendum två nya produkter. Big Office, en kontorslösning med fullservice för större bolag från 50 personer och uppåt. Coliving, fullt utrustade företagsbostäder i centrala lägen för bolag som vill erbjuda sina anställda lägenheter i premiumklassen.

– Våra nya produkter är ett komplement till Coworking och ger de större företagen tillgång till lösningar för både kontor och bostäder som bygger på flexibilitet, premium och all-inclusive konceptet, säger Håkan Jeppsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Finska snabbväxaren: "Vi vill växa med minst 30 procent per år"

Bolag För Fastighetssverige berättar Maria Frid, vd för samhällsfastighetsutvecklaren Hoivatilat AB, mer om bolagets femte investering i Sverige och vad som komma skall: "Vi har höga ambitioner"

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY