Image
Convendum öppnar i Palma.
Convendum öppnar i Palma. Bild: Convendum

Convendum öppnar sin första coworkinganläggning utomlands

Uthyrning Convendum fortsätter att expandera och tar nu klivet utanför Sveriges gränser och öppnar sin första anläggning i Palma de Mallorca.
Publicerad den 2 September 2022

Den 1 september slog Convendum upp portarna för sin första utlandsetablering, i semesterparadiset Palma på medelhavsön Mallorca.
– Vi har sedan starten planerat för en första utlandsetablering i Palma. Vi tror att vårt nya coworkingspace kommer att komplettera vårt befintliga system och vårt erbjudande mot både nya och befintliga medlemmar på ett bra sätt. Intresset har varit stort sedan vi offentliggjorde öppningen och vi ser fram emot att få välkomna medlemmar och besökare nere i Palma, säger Oscar Limbäck, COO på Convendum.
–Vi är väldigt glada och stolta över att välkomna Convendum till vår fastighet i Palma. Convendums koncept ligger helt i linje med våra värderingar som fastighetsägare och hyresvärd. Vi ser fram emot ett långt samarbete tillsammans med Convendum, säger Henrik Seidler, vd för Tranviks Udde Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige