Image

Consultec tecknar 13-årigt hyresavtal med Diös

Uthyrning Consultec väljer att teckna ett 13-årigt hyresavtal i fastigheten Höken 2 på Storgatan 40 i Skellefteå. Hyresavtalet träder i kraft den 1 december 2014 och de centralt belägna kontorslokalerna omfattar 1 165 kvadratmeter. Det årliga hyresvärdet är 1,9 miljoner kronor.
Publicerad den 6 Augusti 2014

– Vi är väldigt glada att Consultec väljer våra lokaler i Skellefteå. Det är viktigt för Skellefteå att den här typen av företag ges möjlighet att växa och att dessutom göra det i ett fantastiskt läge vid stadsparken är extra roligt,säger Göran Fonzén, marknadsområdeschef på Diös i Västerbotten.

– Det är en viktig pusselbit som faller på plats. Consultecs målsättning är att fortsätta växa och då spelar lokalerna en stor roll. Rymliga lokaler i attraktivt läge hjälper till att skapa ett arbetsklimat som gynnar tillväxt. Att Consultec projekterat ombyggnaden av lokalerna gör även att lokalerna kunnat anpassas precis efter våra behov, vilket känns mycket kul, säger Lotta Kågström, marknadschef på Consultec.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige