Image

Concent förlänger i Norrköping

Uthyrning Migrationsverket förlänger sitt hyresavtal, avseende 4 800 kvadratmeter arkivlokaler i fastigheten Importen 4 i Norrköping, till år 2019.
Publicerad den 5 Juni 2012
Annons
Image
Importen 4. Bild: Concent. Bild: Concent
Importen 4. Bild: Concent.

Concent förvaltar fastigheten, som ägs av Obsidian Importen AB i likvidation.

Tidigare i vår genomfördes en stor nyuthyrning om 4 000 kvadratmeter kontor, en av de största kontorsuthyrningarna i Norrköping på senare år. Avtalet omfattade en första hyresperiod om tio år och hyresgästen, kommunens arbetsmarknadskontor, har nu flyttat in.

- Att Migrationsverket valt att förlänga sitt avtal är ytterligare ett steg i rätt riktning för fastigheten. Det ger oss arbetsro att fortsätta med utvecklingen av fastigheten och dess närområde. Utvecklingsområdet Sylten är på väg att bli en del av Norrköpings innerstad och vi kommer att fortsätta att vara en drivande kraft i den utvecklingen, säger Concents vd Ulrik Bergmark.

Importen 4 omfattar cirka 21 000 kvadratmeter lokaler, mestadels kontor. Ungefär hälften av ytorna är vakanta.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Colive: Så har värderingen utvecklats

Bolag Bostadsdelningsaktören Colive har sedan tidigare Wallenstam och nu också Heba i ägarbasen. Här berättar Colives medgrundare Katarina Liljestam Beyer om hur värderingen av bolaget har utvecklats från den första såddrundan 2019 till torsdagens emission där Heba gick in, hur målet om 7 000 rum inom fem år ska nås, vilka städer bolaget har i siktet – och hur den nya frågan om covidpass hanteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY