Image
Hendrik Versteegh.
Hendrik Versteegh. Bild: Coeli

Coeli rekryterar analytiker

Bolag Coeli stärker upp fastighetsförvaltningen och rekryterar Hendrik Versteegh som analytiker.
Publicerad den 16 Augusti 2019

Coeli rekryterar Hendrik Versteegh som analytiker och stärker därmed upp Coelis fastighetsförvaltning. Tidigare har Hendrik arbetat som analytiker hos bostadsutvecklaren SHH Bostad och med fastighetsutveckling på Sweco Management, erfarenheter som kommer tillföra värde för den framtida utvecklingen av Coelis fastighetsbolag. Hendrik har en kandidatexamen i Fastighetsutveckling från KTH.
– Vi är mycket glada att Coelis fastighetsbolag har haft en snabb utvecklingskurva och att vi har haft en god tillströmning av både privata och professionella investerare. Hendriks erfarenhet kommer stödja vårt arbete att hitta fler spännande investeringsmöjligheter till våra investerare, säger Lukas Lindkvist, vd på Coeli Asset Management.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige