Image

Codesign rekryterar från konkurrent

Karriär Arkitektbyrån Codesign rekryterar Elin Wickström och Linda Tufvasson, båda från Struktur. Wickström blir kommunikationschef och Tufvasson kreativt ansvarig.
Publicerad den 28 November 2012
Elin Wickström. Bild: Codesign. Bild: Codesign
Elin Wickström. Bild: Codesign. Linda Tufvasson. Bild: Codesign. Bild: Codesign
Linda Tufvasson. Bild: Codesign.

– Vi är fortfarande en relativt liten byrå med, snart 15 anställda. Att anställa en kommunikationschef och en kreativt ansvarig är stora investeringar, men vi finner dem nödvändiga. Vi är inget traditionellt arkitektkontor. Codesign utgår från människan i alla våra projekt. Byggnader och kontor är bara verktyg för att få människor att må bra och därigenom prestera bättre. Detta synsätt bidrar till att vi behöver olika typer av kompetenser inhouse, allt från arkitekter och projektledare till kommunikatörer och kreatörer, säger Peter Ullstad, grundare av Codesign.

Under 2012 har Codesign gått från 7 till 14 anställda. Byrån har ett mål att fortsätta dubbla antalet anställda till nästa år.

– Det är inget självändamål att växa, däremot har vi det senaste året fått in stora, spännande projekt som kräver att vi blir fler, bland annat flera stora kontorsprojekt, där våra nya medarbetare har stor erfarenhet, säger Peter Ullstad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige