Image
Bild: Istock

Citymark Analys rekryterar Johan Andersson

Karriär Får titeln senior Key Account Manager.
Publicerad den 6 Maj 2021
Johan Andersson. Bild: Citymark Analys
Johan Andersson.

Johan Andersson om nya jobbet:

– Citymark Analys är inne på en intressant resa med många roliga utmaningar och att få vara med på den resan känns otroligt smickrande och spännande. Jag ser fram emot att komma in i gänget och ta del av många nya kompetenta kollegors erfarenheter. Jag hoppas att jag kan tillföra gruppen med mina 13 års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Nu ska vi fokusera på att utveckla våra tjänster inom våra segment inom Sverige och senare resten av Norden.

Daniel Roos på Citymark om nyförvärvet:

– Vi är mycket nöjda och glada oss över att ha lockat över Johan från fastighetsägarsidan till oss på Citymark Analys. Johan har med sin långa erfarenhet från branschen, då främst som representant från fastighetsägarsidan men även konsultsidan, stor erfarenhet av vilken typ av data, benchmarks, analyser och scenarios som fastighetsakörer behöver i sitt arbete. Data som vi på Citymark Analys tillsammans med våra uppgiftslämnare och kunder kan tillhandahålla på ett kvalitativt sätt. Vi kan med Johans hjälp säkerställa att våra kunder får den bästa tänkbara servicen som deras go-to guy inom beslutsstöd.

Citymark Analys kartlägger och analyserar den kommersiella lokalmarknaden i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Man producerar såväl detaljerade som övergripande beslutsunderlag för förvaltning och företagsledning.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY