Image
Sverker Källgården.
Sverker Källgården. Bild: Cibus

Cibus köper fyra fastigheter i Norge

Transaktioner Cibus har undertecknat och tillträtt ett förvärv av en portfölj innehållande fyra fastigheter i mellersta Norge för tolv miljoner euro.
Publicerad den 1 Juli 2022
Annons
Image

Fastigheterna ligger i Trondheimsregionen på västkusten och har en uthyrbar yta om cirka 5 000 kvadratmeter. Fastigheterna är fullt uthyrda med Kiwi och Rema 1000 som ankarhyresgäster på långa hyresavtal.
– Vi är glada över att genomföra den här affären vilken vi jobbat med ett tag, den diversifierar vår norska portfölj med fastigheter i den starka Trondheimsregionen, säger Sverker Källgården, vd för Cibus.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige