Image
Sverker Källgården.
Sverker Källgården. Bild: Cibus

Cibus köper 18 fastigheter i Finland

Transaktioner Cibus köper 18 dagligvarufastigheter uthyrda till S-gruppen, Kesko och Tokmanni. Tillträdet beräknas till den 2 juni 2020.
Publicerad den 1 Juni 2020

Samtliga fastigheter har S-gruppen, Kesko och Tokmanni som ankarhyresgäster. Fastigheterna ligger utspridda i Finland och har en uthyrbar area om cirka 31.000 kvadratmeter. Genomsnittliga återstående hyrestiden är över fem år.

– Vi har haft ögonen på den här portföljen länge och det faktum att vi kan genomföra förvärvet i dessa osäkra tider visar på bolagets styrka. Vi har en icke-cyklisk affärsmodell som fungerar och utmärkt förhållande till våra banker, säger Sverker Källgården, CEO Cibus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så var första halvåret på transaktionsmarknaden: "Historiskt"

Transaktioner Ett väldigt speciellt och på många sätt historiskt andra kvartal är till ända. Coronapandemins effekter gjorde att transaktionsvolymen i Sverige och övriga Norden föll betänkligt och aktiviteten störtdök under en period. Fastighetssverige presenterar siffrorna, trenderna och framtidsutsikterna med hjälp av Pangeas analytiker Mikael Söderlundh.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY