Image
Christian Wictorin, rekryteras till Corporate Fiber som chef för affärsutveckling. Han deltar med föredraget Affärsmöjligheter i ett uppkopplat samhälle på Lokalmarknadsdagen på Posthotellet den 22 augusti.
Christian Wictorin, rekryteras till Corporate Fiber som chef för affärsutveckling. Han deltar med föredraget Affärsmöjligheter i ett uppkopplat samhälle på Lokalmarknadsdagen på Posthotellet den 22 augusti.

Christian Wictorin blir affärsutvecklingschef på snabbväxande Corporate Fiber

Karriär Snabbväxande Corporate Fiber har rekryterat digitaliseringsexperten Christian Wictorin som chef för affärsutvecklingen inom bolaget.
Publicerad den 26 Juni 2019

Corporate Fiber har snabbt och framgångsrikt etablerat sig på den svenska marknaden som infrastrukturbolag med specialisering på fiberinfrastrukturlösningar i kommersiella fastigheter. Bland kunderna finns många av Sveriges största fastighetsbolag samt de ledande tjänsteleverantörerna.

För nästa fas stärker nu Coperate Fiber upp företagsledningen med Christian Wictorin som anställs som chef för affärsutveckling. Wictorin har framgångsrikt arbetat med operatörslösningar för fastighetsägare i olika roller, både på operatörssidan och som konsult. I tidigare roller har han, bland annat, som en av grundarna startat och byggt upp Com Hem:s kommunikationsoperatör iTUX, varit ansvarig för Smart Cities & Digital Strategies på konsultbolaget WSP samt varit försäljningschef gentemot större fastighetsägare och byggbolag på IP-Only.

- Vi är väldigt glada över att ha lyckats knyta till oss Christian för vår fortsatta satsning. Christian har en gedigen kunskap och erfarenhet som kompletterar vårt befintliga team mycket bra i uppdraget att hjälpa kommersiella fastighetsägare med hållbara lösningar som ger dem bättre kontroll över infrastrukturen för kommunikation i sina fastigheter och som skapar ny nytta för deras hyresgäster, säger Niclas Engvall, vd på Corperate Fiber.
Wictorin tillträder sin roll i slutet av juni och kommer vara med företagsledningen på plats under Almedalsveckan i Visby för att träffa befintliga och blivande kunder.

- Corporate Fiber har gjort en imponerande resa så här långt. Nu är det dags att växla upp ytterligare och jag ser fram emot att få vara med och bidra. Att få vara med och bygga upp bolag är bland det mest roliga och inspirerande jag vet och att få göra det med teamet på Corporate Fiber ska bli otroligt spännande, säger Christian Wictorin.

Christian Wictorin medverkar på Lokalmarknadsdagen den 27 augusti på Posthotellet i Göteborg med seminariet Affärsmöjligheter i ett uppkopplat samhälle – läs mer här och anmäl dig här!

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kartläggning: Här är största fastighetsägarna i Jönköping

Lista Idag inleder Fastighetssverige en kartläggning av de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. Först ut är Jönköping, som med sina 143 579 invånare är landets tionde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige