Christian Wictorin blir affärsutvecklingschef på snabbväxande Corporate Fiber

Christian Wictorin, rekryteras till Corporate Fiber som chef för affärsutveckling. Han deltar med föredraget Affärsmöjligheter i ett uppkopplat samhälle på Lokalmarknadsdagen på Posthotellet den 22 augusti. Christian Wictorin, rekryteras till Corporate Fiber som chef för affärsutveckling. Han deltar med föredraget Affärsmöjligheter i ett uppkopplat samhälle på Lokalmarknadsdagen på Posthotellet den 22 augusti.

Publicerad den 26 Juni 2019

Skicka till e-post

Karriär Snabbväxande Corporate Fiber har rekryterat digitaliseringsexperten Christian Wictorin som chef för affärsutvecklingen inom bolaget.

Corporate Fiber har snabbt och framgångsrikt etablerat sig på den svenska marknaden som infrastrukturbolag med specialisering på fiberinfrastrukturlösningar i kommersiella fastigheter. Bland kunderna finns många av Sveriges största fastighetsbolag samt de ledande tjänsteleverantörerna.

För nästa fas stärker nu Coperate Fiber upp företagsledningen med Christian Wictorin som anställs som chef för affärsutveckling. Wictorin har framgångsrikt arbetat med operatörslösningar för fastighetsägare i olika roller, både på operatörssidan och som konsult. I tidigare roller har han, bland annat, som en av grundarna startat och byggt upp Com Hem:s kommunikationsoperatör iTUX, varit ansvarig för Smart Cities & Digital Strategies på konsultbolaget WSP samt varit försäljningschef gentemot större fastighetsägare och byggbolag på IP-Only.

- Vi är väldigt glada över att ha lyckats knyta till oss Christian för vår fortsatta satsning. Christian har en gedigen kunskap och erfarenhet som kompletterar vårt befintliga team mycket bra i uppdraget att hjälpa kommersiella fastighetsägare med hållbara lösningar som ger dem bättre kontroll över infrastrukturen för kommunikation i sina fastigheter och som skapar ny nytta för deras hyresgäster, säger Niclas Engvall, vd på Corperate Fiber.
Wictorin tillträder sin roll i slutet av juni och kommer vara med företagsledningen på plats under Almedalsveckan i Visby för att träffa befintliga och blivande kunder.

- Corporate Fiber har gjort en imponerande resa så här långt. Nu är det dags att växla upp ytterligare och jag ser fram emot att få vara med och bidra. Att få vara med och bygga upp bolag är bland det mest roliga och inspirerande jag vet och att få göra det med teamet på Corporate Fiber ska bli otroligt spännande, säger Christian Wictorin.

Christian Wictorin medverkar på Lokalmarknadsdagen den 27 augusti på Posthotellet i Göteborg med seminariet Affärsmöjligheter i ett uppkopplat samhälle – läs mer här och anmäl dig här!


- Eddie Ekberg
eddie@fastighetssverige.se


Relaterade artiklar

ÄmnenSkicka denna artikel till e-post
Skriv ut/PDF


Senast från Fastighetssverige Plus

"Ett nytt vd-jobb är alltid som att kliva in i en organisation med ögonbindel på sig"

Karriär Johanna Frelin lämnar Tengbom för att bli vd för Riksbyggen. För Fastighetssverige berättar hon om vad som lockade på Riksbyggen, hur hon ser på tiden på Tengbom och vilka utmaningar hon ser för samhällsbyggnadsbranschen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus

Fastighetssverige på sociala medier


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

SBC: Bostadsrättsföreningar saknar hållbarhetstänkPer Johansson.

Ökade hyresintäkter och driftöverskott för BrinovaJohanna Frelin och Leif Linde.

Johanna Frelin blir ny vd för Riksbyggen+ Plus
Rebecka Eidenert.

SBS vd: "Siffrorna talar sitt tydliga språk"Fastigheten Tre Vapen 7 i Stockholm är en av dem som Balder köper.

Balder köper i Stockholm, Helsingfors och London för 1,6 miljarderKvarteret Kungsfiskaren.

De får utveckla nytt kvarter i SträngnäsJens Engwall.

Nyfosa: Hög transaktionsintensitetEva Landén.

Corem vidareutvecklar Pro Stop BoråsFastighetssverige PLAY


Branschguiden

SBAB: Kort bindningstid fortsatt populärast+ Plus
Per Ekelund.

Ekelund om vd-livet efter avnoteringenPontus Werlinder.

Telge Bostäder köper i MölnboUppsalahem väljer Cykelfabriken för sin flytt till nya och moderna lokaler i Uppsala.

Ihus hyr ut till Uppsalahem i Cykelfabriken+ Plus
Torslanda Property Investment äger, förvaltar och hyr ut fastigheten Sörred 8:4 lokaliserad i Göteborg. Volvo Cars är för närvarande den enda hyresgästen och kontraktet löper till slutet av december 2024.

Spelet bakom miljardaffären i GöteborgIlija Batljan, vd för SBB.

SBB köper fastighetsportfölj av HumanaAnnica Ånäs.

Atrium Ljungberg säljer bostadsområde till HSBHenrik Saxborn.

Castellum: Fortsatt stark hyrestillväxtRutger Arnhult, vd för Klövern.

Klöverns fastighetsportfölj uppe i 55 miljarderFredrik Wirdenius, vd för Vasakronan.

Marginella uppgångar i Vasakronans delårsrapportAnders Nissen, vd för Pandox.

Pandox: Förändrad redovisning av fastighetsskatt påverkar intäkterAnders Danielsson, Skanskas vd.

Rättsprocesser ger Skanska resultat-uppsving
Se fler nyheter