Image

Cernera förstärker med ny marknadschef

Karriär Uddetorp Invest, med Cernera Fastigheter som största enskilda dotterbolag, expanderar och har under våren rekryterat flera nya personer till olika positioner i bolaget. Ledningsgruppen förstärks nu Emelie Lindell som blir ny marknadschef.
Publicerad den 12 April 2017
Emelie Lindell. Bild: Cernera Fastigheter
Emelie Lindell.

Emelie Lindells uppgift blir att leda marknadsavdelningen och arbeta med strategiska varumärkesfrågor för bolagets alla varumärken. Hon tillträder sin nya tjänst på huvudkontoret i Borås den 18 april.

Emelie Lindell kommer närmast från kommunikationsbyrån Brainforest där hon har jobbat som strategisk projektledare för ett antal större kunder. Tidigare har hon arbetat som kommunikationsansvarig och strateg i större offentliga organisationer. Emelie Lindell har läst affärs- och varumärkesstrategi på Berghs School of Communication och har en kandidatexamen i strategisk kommunikation från Högskolan i Halmstad.

– Med sin breda erfarenhet av arbete med varumärkesfrågor och strategiarbete är Emelie rätt tillskott hos oss och blir ett bra komplement till övriga kompetenser inom bolaget, säger Robert Smith, vd för Uddetorp Invest.

– Jag ser fram emot att få leda marknadsarbetet på Uddetorp Invest som är ett bolag med stor tillväxt och enorm potential. Det ska bli roligt att få följa med på resan och tillsammans med mina nya kollegor hjälpa alla befintliga och kommande varumärken inom koncernen mot nya mål, säger Emelie Lindell.

Felix Smith, nuvarande marknadsansvarig inom Uddetorp Invest, blir i samband med Emelie Lindells tillträde försäljningschef för bostäder inom Cernera.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige