Image

Centrumutveckling får uppdrag i Göteborg

AFFÄRER Thelander & Östling AB har gett Centrumutveckling det totala kommersiella ansvaret för utveckling, design och uthyrning av en ny handelsfastighet i Sisjön, Göteborg.
Publicerad den 11 Februari 2010

Thelander & Östling är ett mindre fastighetsbolag som tillhandahåller kommersiella fastigheter och bostäder i Göteborg.

- I samband med att vi utvecklade Sisjö Entré i Sisjön samarbetade vi med Centrumutveckling. Då vi var mycket nöjda med Centrumutvecklings projektarbete var det naturligt att åter involvera Centrumutveckling i förädlingen av vår fastighet i Sisjön, säger Michael Thelander, delägare på Thelander & Östling AB.

Befintlig hyresgäst Huges Marina/VK Marin AB lämnar fastigheten vid årsskiftet 2010/2011.

Huvudbyggnaden är 1 256 kvadratmeter och sidobyggnaden är 540 kvadratmeter.

Den totala tomtytan är 6 400 kvadratmeter.

– Fastighetens läge vid Sisjön Entré och Blomsterlandet är något som vi kan dra nytta av. Vi kommer att utveckla och bygga ut befintliga byggnader till en "Shopping Box" för 3–4 butiker med goda parkeringsmöjligheter, säger Cathrine Söderström, kommersiell projektledare på Centrumutveckling i Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige