Image

CBRE Global Investors får ny nordisk ledning

Bolag Den nordiska verksamheten tas över av Stefan Berg och Andreas Norberg. Båda tillträdde den 1 april som Managing Directors och kommer att dela ansvaret för den nordiska verksamheten.
Publicerad den 20 April 2016
Andreas Norberg. Bild: CBRE Global Investors
Andreas Norberg. Stefan Berg. Bild: CBRE Global Investors
Stefan Berg.

De kommer parallellt att behålla ansvaret för sina respektive tidigare ansvarsområden där Stefan Berg ansvarar för Asset Management och Andreas Norberg för Transaktioner.

Andreas Norberg har arbetat i fastighetsbranschen i 14 år med focus på transaktioner. Innan CBRE Global Investors arbetade han som Senior Investment Manager på Kungsleden samt som Director på CBRE Capital Markets team. Andreas Norberg anslöt till bolaget i oktober förra året med fokus på nya investeringar samt att stärka bolagets position i Norden.

Stefan Berg har över 12 års erfarenhet i fastighetsbranschen. Han startade på bolaget i januari 2014 som Head of Asset Management Nordics. Dessförinnan arbetade Stefan Berg för Pembroke Real Estate med utvecklingen av Nordeas huvudkontor i Stockholm, dessförinnan var han Head of Asset Management hos Genesta.

Andreas Norberg and Stefan Berg ersätter Rik Eertink som flyttar till Nederländerna för att ansvara för CBRE Dutch Retail Fund.

Pieter Hendrikse, CEO EMEA, kommenterar:

– Norden blir alltmer prioriterat för flertalet av våra investerare och fonder och är en viktig del av vår europeiska verksamhet. Genom Andreas och Stefans goda ledaregenskaper och erfarenhet av branschen säkerställer vi vår förmåga att möta våra kunders behov i Norden.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY