Image

CBRE får uppdrag när Ericsson lämnar Sveareal

Uthyrning Sveareal tappar Ericsson som hyresgäst på 36 000 kvadratmeter logistik i Borås vid årsskiftet. CBRE har nu fått uthyrningsuppdraget.
Publicerad den 15 Februari 2013
Annons
Image

När Ericsson outsourcar sin lagerhantering lämnar man 36 000 kvadratmeter i Ryda strax norr om Borås.

- I dag finns det få bra logistikytor tillgängliga i Borås. Denna vakansen blir ett positivt och välbehövligt tillskott på marknaden som öppnar upp för nya möjligheter. Det är dessutom positivt att arbeta med denna typ av ytor som är flexibla och kan inhysa ett flertal olika verksamhetsområden inom industri och lagerhantering. Inflyttning kan ske från 1 januari nästa år, säger Patrik Carlsson på CBRE Logistics Advisory och ansvarig för uthyrningsarbetet.

- Vi har anlitat CBRE för ett riktat uthyrningsarbete, med anledning av CBRE:s stora internationella kontaktnät, med stora förhoppningar kring att skapa ytterligare nya arbetstillfällen i logistikstaden Borås, säger Peter Olsson, marknadsområdeschef på Sveareal AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige