Image

CBRE får exklusivt uthyrningsuppdrag

Uthyrning CBRE och Humlegården har ingått ett samarbete i Stockholm för att finna nya hyresgäster till en nybyggd fastighet på Hamngatan 15.
Publicerad den 6 September 2011
Annons
Image
Hamngatan 15. Bild: Humlegården. Bild: Humlegården
Hamngatan 15. Bild: Humlegården. Mikael Wallgren. Bild: Jones Lang Lasalle. Bild: JLL
Mikael Wallgren. Bild: Jones Lang Lasalle.

Fastigheten ligger alldeles vid Norrmalmstorg. Den vakanta kontorsarean är cirka 5 800 kvadratmeter och fastigheten beräknas vara inflyttningsklar till årsskiftet 2011-2012.

- Vi är mycket glada för att Humlegården valt oss som sin samarbetsparter i projektet, säger Mikael Wallgren, vice vd på CB Richard Ellis.

Projektansvarig hos Humlegården är projektchef Rebecka Yrlid och hos CB Richard Ellis uthyrningschef Anne-Li Åldstedt.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY