Image

Cavig hyr ut till Swedol

Uthyrning Swedol har tecknat hyreskontrakt med Cavig Fastigheter för två nya Swedolbutiker: en butik i Enköping och en i Sigtuna.
Publicerad den 23 Januari 2018
Annons
Image

Båda butikerna kommer att vara i normalstorlek, cirka 1 400 kvadratmeter, enligt Swedols nya butikskoncept som etablerades 2015. De kommer också att inkludera Grolls, specialisten på yrkeskläder och skydd, som butik i butiken. Förutom koncernens fulla sortiment kommer butikerna erbjuda tjänster som klädtryck och serviceverkstad för hydraulik och kätting.

Butiken i Enköping är strategiskt belägen i Stenvreten utmed Stockholmsvägen. Butiken i Sigtuna kommer att ligga i Arlandastad i anslutning till Rv 263. Båda butikerna förväntas öppna i början av 2019.

– Vi har sett mycket goda resultat från de butiksöppningar vi gjort med det nya butikskonceptet de senaste åren. Med dessa nya butiker så kommer vi in på två orter med stark tillväxt där vi ser att det finns en stor potential för oss, säger Clein Johansson Ullenvik, vd och koncernchef i Swedol.

Genom att öppna Swedol- och Grollsbutiker ihop så kombinerar vi Swedols breda erbjudande med Grolls specialistkunnande inom yrkeskläder och skydd. Detta vet vi uppskattas av våra kunder och det ger synergier i form av korsförsäljning som ett resultat av förvärvet av Grolls, fortsätter Clein Johansson Ullenvik.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige