Image

Cavig hyr ut till Swedol

Uthyrning Swedol har tecknat hyreskontrakt med Cavig Fastigheter för två nya Swedolbutiker: en butik i Enköping och en i Sigtuna.
Publicerad den 23 Januari 2018

Båda butikerna kommer att vara i normalstorlek, cirka 1 400 kvadratmeter, enligt Swedols nya butikskoncept som etablerades 2015. De kommer också att inkludera Grolls, specialisten på yrkeskläder och skydd, som butik i butiken. Förutom koncernens fulla sortiment kommer butikerna erbjuda tjänster som klädtryck och serviceverkstad för hydraulik och kätting.

Butiken i Enköping är strategiskt belägen i Stenvreten utmed Stockholmsvägen. Butiken i Sigtuna kommer att ligga i Arlandastad i anslutning till Rv 263. Båda butikerna förväntas öppna i början av 2019.

– Vi har sett mycket goda resultat från de butiksöppningar vi gjort med det nya butikskonceptet de senaste åren. Med dessa nya butiker så kommer vi in på två orter med stark tillväxt där vi ser att det finns en stor potential för oss, säger Clein Johansson Ullenvik, vd och koncernchef i Swedol.

Genom att öppna Swedol- och Grollsbutiker ihop så kombinerar vi Swedols breda erbjudande med Grolls specialistkunnande inom yrkeskläder och skydd. Detta vet vi uppskattas av våra kunder och det ger synergier i form av korsförsäljning som ett resultat av förvärvet av Grolls, fortsätter Clein Johansson Ullenvik.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige