Image
Christoffer Bööj går till Catena.
Christoffer Bööj går till Catena. Bild: Catena

Catena tillsätter affärsutvecklare

Karriär Christoffer Bööj blir ny affärsutvecklare på Catena – en central roll med stort fokus på nya affärer och projektutveckling som direkt stöttar bolagets fortsatta tillväxtstrategi.
Publicerad den 10 Juni 2019

Christoffer Bööj kommer senast från en tjänst som branch manager på Goldbeck Scandinavia där han ansvarat för att bygga upp bolaget på den skandinaviska marknaden. Innan dess har han haft flera roller inom Logistics Contractor inom bland annat affärs- och fastighetsutveckling. I sin nya roll som affärsutvecklare på Catena blir Christoffers huvudsakliga uppdrag att initiera och genomföra affärer och transaktioner av fastigheter samt driva projektutveckling – främst i regionerna Malmö, Helsingborg, Göteborg och Jönköping.

– Det är med glädje vi välkomnar Christoffer som med sin gedigna bakgrund och en god förmåga att bygga långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners ger oss ännu bättre förutsättningar att fortsätta utvecklas i enlighet med våra höga ambitioner, säger Catenas vd Benny Thögersen.
Christoffer Bööj tillträder tjänsten den 1 september.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Catena AB på Branschguiden

Raka spåret till smartare logistik<br /> <br /> På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien. <br /> Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.<br /> <br /> Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Läs mer om Catena AB på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY