Image
Bild: Catena

Catena förlänger flera avtal med Ica

Uthyrning Catena har tecknat avtal med ICA Fastigheter om att förlänga hyresavtal i Kungälv, Järfälla och Borlänge.
Publicerad den 4 September 2019

Förlängningarna avser hyresavtal om totalt cirka 107 000 kvm för lokaler i fastigheterna Fördelaren 1 i Kungälv, Slammertorp 3:3 i Järfälla och Planeraren 2 i Borlänge. Förlängning sker med fem år i Kungälv, sju år i Järfälla och åtta år i Borlänge.

I samband med tecknandet av de nya hyresavtalen har Catena förbundit sig investeringar i storleksordningen 55 miljoner kronor i fastigheterna.

– ICA är en viktig kund med stora volymer och hög förändringstakt, vi är mycket glada att ICA väljer att fortsätta samarbetet med Catena och ser fram emot att utvecklas vidare tillsammans, kommenterar Maths Carreman, Catenas Regionchef i Stockholm.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige