Image
Fredrik Dackheden.
Fredrik Dackheden. Bild: Catella

Catella rekryterar Fredrik Dackheden

Bolag Fredrik Dackheden har rekryterats till Catella Corporate Finance Malmö som senior projektledare inom transaktioner. Fredrik Dackheden har tidigare arbetat på Leimdörfer och kommer senast från en roll som transaktionschef på Croisette Real Estate partner.
Publicerad den 15 Oktober 2020

– Vi är mycket glada och stolta över att kunna värva en välrenommerad och senior medarbetare till vår Corporate Finance verksamhet i Malmö. Catella Corporate Finance i Malmö har en ledande marknadsposition och ett starkt inflöde av nya uppdrag. Fredrik är en person som med sin mångåriga erfarenhet från transaktioner kommer att komplettera vårt befintliga team i Malmö på ett utmärkt sätt säger Jarl Olsson, vd för Catella Corporate Finance Malmö.

Fredrik Dackheden har bred och lång erfarenhet av projektledning inom fastighetstransaktioner. Han har varit verksam i den sydsvenska fastighetsmarknaden sedan 2012 och ansluter till Catella i januari 2021.
– Jag ser mycket fram emot att ansluta till Catella och fortsätta utveckla transaktionsverksamheten i södra Sverige tillsammans med det erfarna teamet i Malmö. Jag brinner för fastigheter och för att göra affärer och är övertygad om att min nya roll kommer ge mig möjligheten att fortsätta utvecklas och därmed också stärka Catellas position på marknaden ytterligare, säger Fredrik Dackheden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Colive: Så har värderingen utvecklats

Bolag Bostadsdelningsaktören Colive har sedan tidigare Wallenstam och nu också Heba i ägarbasen. Här berättar Colives medgrundare Katarina Liljestam Beyer om hur värderingen av bolaget har utvecklats från den första såddrundan 2019 till torsdagens emission där Heba gick in, hur målet om 7 000 rum inom fem år ska nås, vilka städer bolaget har i siktet – och hur den nya frågan om covidpass hanteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY