Image
Rutger Arnhult och Joacim Sjöberg.
Rutger Arnhult och Joacim Sjöberg. Bild: Castellum

Castellums nya drag: Sjöberg blir tf vd – Arnhult arbetsbefrias

Bolag Castellums styrelse utser Joacim Sjöberg till tf vd under rekryteringsprocesen av ny vd. Samtidigt arbetsbefrias avgående vd:n Rutger Arnhult under återstoden av sin uppsägningstid.
Publicerad den 18 Januari 2023

Styrelsen har utsett Joacim Sjöberg som tillförordnad vd för Castellum AB under pågående rekryteringsprocess. Joacim Sjöberg har suttit i Castellums styrelse sedan 2020 och har god kunskap om bolaget och branschen.
– Jag är glad över att Joacim Sjöberg ställt sig till förfogande för detta uppdrag medan rekryteringsprocess av ny vd och koncernchef pågår. Jag och styrelsen känner stor tilltro till att Joacim Sjöberg är rätt person att leda bolaget fram till att en ny vd kan tillträda, säger Per Berggren, styrelseordförande, Castellum AB.

Joacim Sjöberg tillträder rollen med omedelbar verkan, utöver sitt uppdrag som styrelseledamot. Avgående vd Rutger Arnhult arbetsbefrias därmed under återstoden av sin uppsägningstid.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige