Image

Castellum utser HR-chef och hållbarhetschef

Bolag Castellum har utsett Anne Thelin-Ehrling till ny HR-chef och Filip Elland till ny hållbarhetschef för koncernen.
Publicerad den 25 Maj 2016

I början av april aviserade Castellum – som drivits genom sex helägda dotterbolag – att hela verksamheten samlas under samma varumärke. Det är mot denna samlade bakgrund som de båda utnämningarna ska ses.

Anne Thelin-Ehrling har bred erfarenhet inom strategisk och operativ HR, i kund-, sälj- och serviceindustri samt fastighetssektorn. Hon har bland annat arbetat i Sas och Stronghold Invest, Newsecs moderbolag. Sedan i vintras har hon haft uppdraget att etablera en central HR-funktion i Castellum. Hon tar också plats i Castellums ledningsgrupp.

Filip Elland är civilingenjör och utexaminerades vid Lunds Tekniska Högskola 2011. Han anställdes i Fastighets AB Briggen, ett av Castellums dotterbolag, år 2012 som hållbarhetssamordnare dels för koncernen, dels för verksamheten i Öresund.

– De båda utnämningar vi nu har beslutat om är en viktig del i arbetet med att ta Castellum till nästa nivå och sätta formen för vår framtida, långsiktiga tillväxt. Totalt stärker vi vår lokala beslutskraft ytterligare samtidigt som vi bättre utnyttjar vår storlek för att växa. Det innebär att vi kan utveckla vår affär till förmån både för våra kunder och för våra aktieägare, säger Henrik Saxborn, vd för Castellum.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här lägger Savills IM sitt nordiska investeringsfokus 2022

Bolag Savills IM identifierar att boende och logistik är sektorer som ska bevakas i en ny grön era för fastighetsinvesteringar 2022 i sin investerarundersökning. Bolagets Nordenchef Peter Broström berättar för Fastighetssverige om kontorssegmentets framtid, hur hållbarhetsfrågor kommer påverka investeringar och var man själva kommer lägga fokus för investeringar under kommande året.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY