Image
Henrik Saxborn.
Henrik Saxborn. Bild: Castellum

Castellum tecknar nytt hyreavtal i centrala Stockholm

Uthyrning Puls & Träning öppnar gym i Castellums fastighet på Torsgatan i Stockholm.
Publicerad den 8 Oktober 2020
Annons
Image

Tidigare i år genomförde Castellum undersökningen Framtidens arbetsliv för att kartlägga förväntningar och drivkrafter hos arbetstagare i hela Sverige. I undersökningen framkom att hälsorelaterat utbud som gym och träningslokaler är den överlägset mest attraktiva servicen som arbetsplatser kan erbjuda. Det resultatet går hand i hand med Castellums ambition att sträva efter att ha landets bästa kontorsarbetsplatser där medarbetarnas hälsa och välmående prioriteras i alla aspekter. På Torsgatan 22-30 i Stockholm närmar vi oss slutspurten där över 100 år gamla arbetsplatser förvandlats till toppmoderna kontorslokaler – ett helhetskoncept med bland annat egen padelbana. Puls & Träning tar plats i grannfastigheten på Torsgatan 18.
– Det känns kul att få bidra till vitaliseringen av hela Torsgatan samtidigt som vi kan erbjuda riktigt bra träningsmöjligheter för alla som arbetar och bor i närheten, säger Mikael Tunedal, franchise manager på Puls & Träning.
– Ett gym har varit efterfrågat länge, och genom att arbeta aktivt med hälsa och erbjuda efterfrågade träningstjänster hoppas vi också bidra till att stärka arbetsgivarvarumärket hos företagen som etablerar sig här, säger Christian Bouvier, affärsområdeschef på Castellum i Stockholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Ett tungt maskineri som levererar tillväxt"

Bolag Svenska Nyttobostäder är ett av börsens mest anonyma sexmiljardersbolag. Det unika upplägget gör att åren fram till 2025 i stort sett är utstakade. – Vi är ett tungt maskineri som levererar tillväxt, säger vd Tommy Johansson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY