Image

Castellum tecknar flera avtal i Högsbo

Uthyrning Castellum har under senaste kvartalet tecknat flera hyresavtal om sammanlagt cirka 3 500 kvadratmeter i Högsbo i Göteborg. Hyresavtalen är tecknade med Trafikverket, Zinzino, Dacat och Avero.
Publicerad den 28 Mars 2018
F O Petersons gata 24-32. Bild: Castellum
F O Petersons gata 24-32.

– Vi är glada över att kunna hälsa flera nya hyresgäster välkomna till Castellum. Med de låga vakansgrader som råder i centrala Göteborg märker vi av att det blir allt mer attraktivt att etablera sig i områden som Högsbo. Närheten till centrum, förbättrad kollektivtrafik och de mycket goda parkeringsmöjligheter vi kan erbjuda bidrar till en ökad efterfrågan på våra lokaler i området, säger Marijana Rosenqvist, affärsområdeschef på Castellum i Göteborg.

Trafikverkets enhet för Förarprov utökar verksamheten i Göteborg och har tecknat hyresavtal avseende en lokal om 677 kvadratmeter på F O Petersons gata 24-26. Inflyttning sker i juni 2018.

Zinzino, som är ett direktförsäljningsföretag inom hälsa, har tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal om 1 555 kvadratmeter på Hulda Mellgrens gata 5. De kommer att flytta in i sina nya lokaler den 1 juni.

Dacat, som är ett design- och produktutvecklingsbolag, har tecknat hyresavtal avseende en lokal om 594 kvadratmeter på E A Rosengrensgata 31. Inflyttning sker den 1 september.

Avero, som är ett internationellt e-handelsbolag inom studsmattor har tecknat hyresavtal avseende en lagerbutik om 660 kvadratmeter på August Barks gata 25 för sitt varumärke Studsexperten. Inflyttning sker i slutet av mars.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige