Image
Millennium Fastigheter köper två fastigheter i Vaggeryd av Castellum.
Millennium Fastigheter köper två fastigheter i Vaggeryd av Castellum. Bild: A&P

Castellum säljer i Vaggeryd

Transaktioner Millennium Fastigheter köper två industrifastigheter i Vaggeryd, intill E4.
Publicerad den 10 Maj 2019

– Förvärvet är ett steg i rätt riktning för att fortsätta bygga vår portfölj med industrifastigheter i utvecklingsorter. Vi vill tacka A&P samt Castellum för en smidig och bra transaktion, säger Philip Löfgren, styrelseordförande i Millennium Fastigheter.

Millennium Fastigheter köper Källemo 1 och Yggen 1 av Castellum. Fastigheterna omfattar cirka 13 500 kvadratmeter logistik-, lager- och kontorsyta samt en markyta på 56 945 kvadratmeter. Största hyresgästerna är idag KLS Trading AB (Källemo 1) och Vaggeryds Maskin AB (Yggen 1).

– Vi vill vara med och utveckla fastighetsmarknaden generellt men i synnerhet utanför storstadsregionerna och i regionstäder. Att vi har fått vara med som rådgivare i denna transaktionen känns därför särskilt bra, säger Andreas Stoor, partner på A&P Fastighetstransaktioner, som var säljarens rådgivare i affären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

A&P Fastighetstransaktioner på Branschguiden

Sedan tidigt 2000-tal har A&P Fastighetstransaktioner utvecklat ett omfattande nätverk och förmåga att genomföra fastighetstransaktioner inom Sveriges storstadsområden, likväl inom mindre likvida regionala och lokala marknader. Vi tror att bredden på vårt nätverk, proaktiva inställning, strukturerat arbetssätt och engagemang i varje transaktion är nyckeln till framgångsrika affärer och vår leveransförmåga, särskilt på mindre likvida marknader.

A&Ps uppdrag innefattar transaktioner av enskilda fastigheter, portföljer och utvecklingsprojekt i södra Sverige från våra kon...

Läs mer om A&P Fastighetstransaktioner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige