Image
Spiran.
Spiran. Bild: Castellum

Castellum hyr ut till Serneke i Norrköping

Uthyrning Byggkoncernen har tecknat hyresavtal med Castellum om en 296 kvadratmeter stor kontorslokal i citybelägna fastigheten Spiran. Inflyttning sker 1 januari 2020.
Publicerad den 1 Oktober 2019

Serneke är ett ungt bolag i en traditionstyngd bransch som etablerade sig i Östergötland under våren 2019. I dagsläget har man ett 10-tal anställda och med en tydlig ambition att fortsatt växa i regionen.
– Vi ser fram emot ett nyrenoverat och funktionellt kontor i centrala Norrköping där vi kan fortsätta att bygga upp och utveckla vår verksamhet i Östergötland. Vi är också mycket tacksamma för att Castellum på ett mycket bra sätt har hjälpt oss att på allvar etablera oss i länet, berättar Anders L Johansson, arbetschef på Sernekes kontor i Norrköping.

– Vi är oerhört glada för att Serneke väljer Castellum och vår fastighet Spiran som sitt nästa steg för fortsatt etablering i länet, säger Marita Johansson, uthyrare hos Castellum.

I den helt nyrenoverade fastigheten finns sedan tidigare hyresgästerna IVER, Region Östergötland, Aditro Shared Services, Hyresbostäders Bobutik, Hemmakväll och Espresso House. Fastigheten inrymmer även en stor konferensdel samt en möblerad takterrass.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige