Image

Castellum hyr ut i Lund

Uthyrning Castellum har tecknat ett hyresavtal med Mitsubishi Electric och ingenjörsfirman Rörkraft som flyttar sina verksamheter till fastigheten Jöns Petter Borg på Hedvig Möllers gata i södra Lund.
Publicerad den 16 Mars 2017
Jöns Petter Borg. Bild: Castellum
Jöns Petter Borg.

I och med detta är fastigheten, som ligger intill E22:an, i princip fullt uthyrd efter tidigare uthyrningar till Geodis Wilson och Fordonsdata.

Globala Mitsubishi Electric är verksamt inom forskning och tillverkning av elektriska och elektroniska produkter som används inom kommunikation, hemelektronik, industriteknik, energi och transport. Bolaget hyr en del av bottenvåningen, totalt cirka 529 kvadratmeter. Just nu pågår en ombyggnation för att anpassa lokalen till Mitsubishis behov. Inflyttning beräknas ske 1 april.

Ingenjörsfirman Rörkraft, som arbetar med konsulttjänster inom rörprojektering, flyttade den 1 mars in i 529 kvm på plan 5.

– Vi är glada att Mitsubishi och Rörkraft valt att flytta in hos oss och hälsar dem hjärtligt välkomna, säger Johan Lindell, tillförordnad affärsområdeschef på Castellum i Lund.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige