Image

Castellum hyr ut i Borås

Uthyrning Castellum har tecknat hyresavtal med Länsförsäkringar Larmcentral avseende en kontorslokal om 650 kvadratmeter på Katrinedalsgatan 22 i Borås.
Publicerad den 18 April 2018
Länsförsäkringar Larmcentral till nya lokaler. Bild: Castellum
Länsförsäkringar Larmcentral till nya lokaler.

Länsförsäkringars larmcentral i Borås fungerar som skadejour för hela landet. De väljer nu att flytta till större och mer ändamålsenliga lokaler där de även har möjlighet att växa. För att svara upp mot de höga säkerhetskraven genomgår lokalen nu en omfattande ombyggnation. Inflyttning sker i augusti.

– Vi är väldigt tacksamma att få komma till nya lokaler som är anpassade efter våra önskemål och behov. Vi är inne i en positiv fas där vi växer och lokalerna ger oss de rätta förutsättningarna att utvecklas ytterligare, bland annat genom fler arbetsplatser. Vi ser väldigt mycket fram emot att snart få tillgång till vår nya larmcentral, säger Erik Lindell, vd för LF Larmcentral.

– Vi är glada över att ha fått förtroendet att utveckla ett nytt kontor för Länsförsäkringar Larmcentral. Vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Erik Williamson, fastighetschef på Castellum i Borås.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige