Image
Kontorsfastigheten Blenda på Lindholmen.
Kontorsfastigheten Blenda på Lindholmen. Bild: Castellum

Castellum hyr ut 965 kvadratmeter i kontorshuset Blenda

Uthyrning Castellum har tecknat hyresavtal med Annotell avseende en kontorslokal om 965 kvadratmeter i kontorshuset Blenda på Lindholmen i Göteborg.
Publicerad den 18 Maj 2020

Annotell är ett snabbväxande start up-företag inom artificiell intelligens och maskininlärning med kunder inom fordonsindustrin. I augusti flyttar de sitt kontor till kontorshuset Blenda som är beläget på Lindholmspiren 7 mitt i den dynamiska och expansiva miljön på Lindholmen.
– För oss är det självklart att sitta på Lindholmen, Göteborgs tech-centra. Vi jobbar med framtidens bilar, och är det någonstans i Göteborg det händer så är det här ute, säger Oscar Petersson, vd för Annotell.

Castellum är en av de största ägarna av kommersiella fastigheter på Lindholmen. Kontorshuset Blenda om 9 100 kvadratmeter uppfördes 2017 och är Castellums senaste tillskott till området.
– Annotell sökte efter större lokaler för att kunna fortsätta växa och vi är glada att kunna välkomna dem till Blenda och Castellum som hyresgäster, säger Mikael Käck, affärsområdeschef på Castellum i Göteborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige