Image

Castellum hyr ut 3 400 kvadratmeter till Stigbergets bryggeri

Uthyrning Castellum har tecknat hyresavtal med Stigbergets Bryggeri avseende en produktions- och lagerlokal om 3 400 kvadratmeter på Blomstergatan 13 i Partihallsområdet i Göteborg.
Publicerad den 18 Juni 2018
Castellum hyr ut till Stigbergets Bryggeri i Partihallsområdet i Göteborg. Bild: Castellum
Castellum hyr ut till Stigbergets Bryggeri i Partihallsområdet i Göteborg.

Stigbergets Bryggeri har sedan starten 2012 huserat i stadsdelen Majorna i Göteborg. Företaget har vuxit snabbt under de senaste åren och behövde större lokaler för att kunna fortsätta sin expansion. Valet föll på Castellums fastighet på Blomstergatan 13 i Partihallsområdet där en anpassning av lokalerna nu pågår. Inflyttning sker sommaren 2018.

– Vi är glada över att vi kunnat erbjuda Stigbergets Bryggeri en lokal där de har möjlighet att fortsätta utveckla sin verksamhet och hälsar dem välkomna som hyresgäst till Castellum, säger Marijana Rosenqvist, affärsområdeschef på Castellum i Göteborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige