Image

Castellum hyr ut 2 200 kvadratmeter i Göteborg

Uthyrning Castellum har tecknat hyresavtal med Strukton Rail avseende en kontors- och lagerlokal på Marieholmsgatan 10 i Göteborg.
Publicerad den 11 April 2018
Strukton Rail flyttar till Marieholmsgatan. Bild: Castellum
Strukton Rail flyttar till Marieholmsgatan.

Strukton Rail levererar infrastrukturlösningar för järnväg. De bygger, driver och underhåller järnvägssystem i Skandinavien. Strukton Rail väljer nu att flytta sitt Göteborgskontor till en nyrenoverad och verksamhetsanpassad lokal i ett älvnära läge på Marieholmsgatan 10. Inflyttning sker i mitten av april.

– Vi är glada över att vi kunnat erbjuda Strukton Rail en lokal med lättillgängligt läge för deras verksamhet och hälsar dem välkomna som hyresgäst till Castellum, säger Marijana Rosenqvist, affärsområdeschef på Castellum i Göteborg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige