Image
Volvo Cars hyr av Castellum på Lindholmen.
Volvo Cars hyr av Castellum på Lindholmen. Bild: Castellum

Castellum gör storuthyrning av kontor till Volvo Cars

Bolag Volvo Cars hyr kontor av Castellum i fastigheten Aurora på Lindholmen och hyr nu närmare 7 900 kvadratmeter i området.
Publicerad den 1 September 2021

– Vi på Castellum är otroligt glada att kunna välkomna Volvo Cars till Lindholmen och de moderna lokalerna på Theres Svenssons gata 7, säger Mariette Hilmersson, vd Castellum Väst.

Volvo Cars, som flyttar in den 1 september, hyr cirka 7 900 kvadratmeter i fastigheten vilket motsvarar ungefär 80 procent av den totala kontorsfastigheten. Fastigheten skapar förutsättningar för möten genom bland annat gemensamt mötesrum med tillhörande takterrass som nyttjas med övriga hyresgäster i fastigheten. I fastigheten finns även garageplatser samt gemensamma ytor för dusch och omklädningsrum.

– Vi på Castellum brinner för att skapa arbetsplatser som ger människor förutsättningar att mötas så att innovation kan uppstå och som i sin tur bidrar till att framgångsrika företag kan utvecklas. Därför känns det extra roligt att välkomna ett av Sveriges mest framgångsrika företag till våra lokaler och till den dynamiska miljön på Lindholmen, säger Mariette Hilmersson, vd Castellum Väst.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige