Image

Castellum fortsätter sälja i Öresund

Transaktioner Castellum säljer en industrifastighet i Burlöv och lämnar därmed orten.
Publicerad den 7 November 2016
Annons
Image

Nyligen sålde Castellum fastigheten Smörkärnan 1 i Lund. 7 800 kvadratmeter där Tetra Pak är största hyresgästen.

Nu gör bolaget nästa försäljning nere i Öresundsområdet. Den här gången säljer man industrifastigheten Tågarp 16:22 i Burlöv. Den totala ytan uppgår till cirka 10 000 kvadratmeter. Fastigheten har i dag två hyresgäster, BNT Scandinavia AB och Bengtssons Maskin. Även där sker frånträde den 1 november 2016. I och med försäljningen lämnar Castellum Burlöv.

Affärerna sker i linje med Castellums planerade portföljförflyttning med avsikt att fortsätta utveckla fastighetsbeståndet med fokus på utvalda delmarknader.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige