Image
Castellum bygger för Mjuk Biltvätt.
Castellum bygger för Mjuk Biltvätt. Bild: Castellum

Castellum bygger för Mjuk Biltvätt

Bygg/Arkitektur Castellum startar nybyggnation av en biltvättanläggning på cirka 1400 kvadratmeter i Malmö. Hyresgäst är Mjuk Biltvätt och lokalen utformas enligt deras koncept.
Publicerad den 16 Januari 2019

Mjuk Biltvätt har funnits sedan 1997 och är idag marknadsledande med biltvättanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Mjuk Biltvätt erbjuder kunderna en kombination av handtvätt och maskintvätt med fokus på effektiv och skonsam rengöring.
– Vi är väldigt glada över att expandera med ytterligare en biltvätt i Malmöregionen, säger Andreas Thomé, vd för Mjuk Biltvätt. Att döma av mottagandet vi fått i Fosie, där vi öppnade i april 2018, finns ett stort intresse för vår tjänst hos Malmöborna. Många av våra kunder har dessutom hört av sig med önskemål om en anläggning i just hamnområdet. Det känns kul att nu få sätta ner foten där tillsammans med Castellum.

Anläggningen kommer ligga i nära anslutning till Nyhamnen på Borrgatan 1 i Malmö och beräknas stå klar till hösten 2019.
– Vi har som ambition att skapa ett spännande "fordonskluster" på tomten och det känns mycket glädjande att Mjuk Biltvätt valt att etablera sitt koncept hos oss. Sedan tidigare har Mekonomen också valt att etablera sig och vi fortsätter nu arbetet med att komplettera fastigheten med ytterligare ett par fordonsrelaterade intressenter. Vi hälsar Mjuk Biltvätt varmt välkomna, säger Erik Gamner, affärsområdeschef på Castellum Malmö.

Ett 15-årigt avtal har tecknats. Anläggningen kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Brons. Totalentreprenör för projektet är DC Wäst.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige