Image
Carlyle hyr ut till Arbestförmedlingen i Nacka Strand.
Carlyle hyr ut till Arbestförmedlingen i Nacka Strand. Bild: Vasakronan

Carlyle hyr ut i Nacka Strand

Uthyrning Carlyle hyr ut 1500 kvadratmeter i Nacka Strand till Arbetsförmedlingen som flyttar från nuvarande lokaler i Nacka Forum.
Publicerad den 26 Februari 2013

Arbetsförmedlingen öppnar sitt nya kontor i mars och blir då grannar med bland andra Dustin, Sats, Rebtel och Domstolsverket.

Carlyle köpte Nacka Strand-området av Vasakronan i början av 2012.

Nacka Strand består av allt från bostäder och kontor till skolor och restauranger.

Tillsammans med kommunen finns planer för att utveckla området ytterligare för att göra det mer attraktivt och levande, både för boende och för besökare.

- Nacka Strand är ett oerhört spännande område där vi kommer att se en hel del aktivitet under 2013. Det vackra läget vid vattnet i kombination med bra kommunikationer, närheten till shopping och även till Stockholm city gör att intresset för att hyra lokaler är stort. Visionen är att göra området till en än mer levande stadsdel och vi ser stor potential för fler hyresgäster framöver. Vi är mycket nöjda med det nya avtalet med Arbetsförmedlingen, som vi ser som ett kvitto på vårt arbete med att göra Nacka Strand till ett attraktivt alternativ, säger Anders Hörnqvist, property director på the Carlyle Group.

Övriga hyresgäster i Nacka Strand är bland andra Dustin, Internationella Engelska Skolan, Sats, Rebtel, Domstolsverket, Polisen och Hotell J.

Nacka Strand har totalt cirka 200 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige