Image
Anna Reuterskiöld.
Anna Reuterskiöld. Bild: Capman

Capman utser Anna Reuterskiöld till ny Sverigechef

Bolag Capman utser Anna Reuterskiöld till ny partner och chef för fastighetsverksamheten i Sverige.
Publicerad den 18 Augusti 2020

Anna Reuterskiöld anslöt till Capman 2014. Innan dess arbetade hon för Skanska.
– Som ett erkännande av hennes enorma bidrag till verksamheten sedan 2014, såväl som hennes engagemang, initiativ, produktivitet och ledarskapskvaliteter, är jag mycket glad att kunna meddela att Anna kommer att bli landschef för Capman Real Estate Sweden, med ansvar för den dagliga verksamheten på Stockholmskontoret, säger Mika Matikainen, partner på Capman.
– Jag är mycket glada över att få ansvaret att leda vårt talangfulla team i Stockholm. Vi har en stark portfölj i Sverige och ser fram emot att ytterligare bygga upp närvaron i Sverige. Vi tror att det finns många intressanta investeringsmöjligheter som vi kan se till att lägga till vår portfölj i Sverige inom en snar framtid, säger Anna Reuterskiöld.
– Anna är rätt person för jobbet. Ändringen kommer också att göra det möjligt för våra andra Sverige-baserade partners Ed Williams och Per Tängerstad att stödja vår ytterligare tillväxt i Sverige genom att fokusera på affärsutveckling och stärka vår närvaro i Norge, säger Mika Matikainen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige