Image

CA välkomnar Systembolaget till Norra Djurgårdsstaden

Uthyrning CA Fastigheter har tecknat hyresavtal med Systembolaget för etablering i Gasverket i Norra Djurgårdstaden.
Publicerad den 29 Juni 2018
Systembolaget flyttar till Gasverket. Bild: CA Fastigheter
Systembolaget flyttar till Gasverket.

Avtalet med Systembolaget avser drygt 700 kvadratmeter i Hus 20, Maskinhuset. Lokalen är en gammal maskinhall med tolv meter i rumshöjd och nästan lika höga fönsterpartier som nu omvandlas till butikslokal med bevarad industrikaraktär, däribland en synlig travers.

– Det är mycket glädjande att kunna erbjuda lokaler till Systembolaget i Gasverket. Det är en betydelsefull hyresgäst för oss och ett starkt startskott på vår utveckling av denna nästintill magiska plats, säger Pernilla Claesson, regionchef Stockholm, CA Fastigheter.

Butiken ska stå öppningsklar hösten 2019.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige