Image

Byggstart för 147 lägenheter i Umami

Bostäder Bygglov har beviljats för Umami Park beläget i Hallonbergen, Sundbyberg. Därmed startar förberedelsearbetet för byggnationen av första etappen med 147 hyresrätter och kommersiella ytor i bottenvåningarna.
Publicerad den 19 December 2016

År 2019 beräknas de första hyresgästerna kunna bosätta sig i Umami Park.

– Vi är glada över att nu vara igång och ordentligt påbörja arbetet med den första etappen i Umami Park med 147 lägenheter och viktiga kommersiella ytor. Under en tioårsperiod framöver kommer vi här att utveckla ett nytt inspirerande område med ett brett utbud av bostäder, affärer, restauranger, mötesplatser och öppna ytor, säger Mathias Aronsson, vice vd med ansvar för region Stockholm/Uppsala på Wallenstam.

Totalt sett planeras för cirka 900 nya lägenheter som kompletteras med affärslokaler och mötesplatser i det nya området.

– Vår vision för Umami är inte bara bygga nya hus vi vill även bidra till utvecklingen av ett nytt inspirerande område där upplevelser och internationella möten är viktiga delar, säger Mathias Aronsson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige