Image
Gunilla Dahlstedt är ny arbetschef för Byggpartner i Uppsala/Stockholm norra. Nya arbetschefer är också Christer Zetterberg i region Uppsala och Johan Sönnerlid i region Mälardalen.
Gunilla Dahlstedt är ny arbetschef för Byggpartner i Uppsala/Stockholm norra. Nya arbetschefer är också Christer Zetterberg i region Uppsala och Johan Sönnerlid i region Mälardalen. Bild: Byggpartner

Byggpartner förstärker med trio och siktar på nya marknader

Karriär Nu förstärker Byggpartner sin organisation i Mälardalen, Uppsala och i kommunerna norr om Stockholm. Med tre nya arbetschefer ska byggentreprenören öka sin närvaro och ta position på expansiva marknader.
Publicerad den 13 Oktober 2021

Gunilla Dahlstedt, tidigare biträdande distriktschef på Skanska, ska utveckla företagets verksamhet i området mellan Uppsala och Stockholm.
– Det kommer att hända mycket i den här delen av landet. Vi vill vara en del i denna utveckling, säger Gunilla Dahlstedt.

Området mellan Stockholm och Uppsala är välkänt för henne, som arbetat med Uppsala som bas i många år och nu ser fram emot att kunna dra nytta av erfarenheter och kontakter.
– Byggpartner är ett bolag med stark framåtanda och mycket på gång. Det finns en vilja att utvecklas och se möjligheter som jag verkligen uppskattar.

Christer Zetterberg, tidigare affärschef på TL-bygg, är ny arbetschef för Byggpartners region Uppsala. Han är taggad att befästa Byggpartners position inom framför allt bostadsbyggande, samhällsfastigheter och träbyggande. Byggpartner har flera större bostadsprojekt i produktion i centrala Uppsala och enligt Christer finns det gott om möjligheter att utöka.
– Jag känner den här staden och de som jobbar här. Jag vet vilka möjligheter och utmaningar som finns här. Byggpartner kommer att växa i Uppsala, i takt med att vi tar fler uppdrag, säger Christer Zetterberg.

Johan Sönnerlid är ny arbetschef för Byggpartners region Mälardalen, som har sitt kontor i Västerås sedan 1997. I Västerås och övriga Mälardalen är Byggpartner väl etablerat sedan lång tid och har flera pågående projekt, bland annat bostäder, skolor, förskolor och äldreboenden. Johan Sönnerlid har varit projektchef på företaget i närmare fyra år och ser nu fram emot att ytterligare stärka företagets ställning i regionen.
– Byggpartner har ett starkt erbjudande, inte minst genom vår stora erfarenhet av partneringprojekt, säger Johan Sönnerlid.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY