Image

Byggpartner bygger i Avesta

Bygg/Arkitektur Byggpartner har tecknat avtal om att bygga äldreboende och förskola i Avesta åt det kommunala fastighetsbolaget Gamla Byn.
Publicerad den 20 Mars 2018

Byggpartner har sedan tidigare pressmeddelat tilldelningen av partneringprojektet och nu har kontrakt skrivits på fas 2 (utförandedelen).

Byggentreprenaden beräknas uppgå till 151 miljoner kronor och går in i orderboken under första kvartalet 2018. Byggstart är planerad till maj 2018.

– Det är glädjande för oss på Byggpartner att kunna bidra till Avestas utveckling och känner oss inspirerade att ta oss an detta projekt tillsammans med Gamla Byn, säger Fredrik Leo, vice vd på Byggpartner med ansvar för entreprenadverksamheten.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY