Image

Byggpartner bygger bostäder i Ludvika

Bostäder Byggpartner har fått i uppdrag att bygga 46 moderna lägenheter mitt i centrala Ludvika. - Våra processer, kompetenser och medarbetare gör att vi kan utmana och vinna mot de stora riksbyggarna, säger Byggpartners arbetschef, Johan Karlsson.
Publicerad den 12 Juli 2016
Johan Karlsson. Bild: Byggpartner
Johan Karlsson.

Direkt efter semestern samlas arbetsgruppen för att inleda projekteringen av de 46 centralt belägna lägenheterna som Ludvikahem planerar att bygga.

- Uppdraget blir ett kvitto på att vårt sätt att driva partneringprojekt börjar vara erkänt i branschen. Det är mycket glädjande för alla oss som jobbat med det här, säger Johan Karlsson.

Bygget påbörjas preliminärt i november och beräknas stå klart cirka 1,5 år senare. Allra först ska nuvarande byggnader rivas för att göra plats för det nya.

- Vi ska också att göra en kundundersökning och lyssna väldigt noga på hyresgästerna, säger Karlsson.

Känslan är att det kommer att handla om lite mindre lägenheter för kunder som efterfrågar yteffektiva boenden. Inget är dock bestämt och resultatet från kundundersökningen kommer att vara med och påverka.

- Just nu bygger vi också en bobutik åt Ludvikahem. Det är en trevlig kund att jobba med och vi är glada över att de valt oss även för det här projektet. Mest glädjande är att vi vinner våra upphandlingar, särskilt inom partneringprojekt vilket vittnar om att vi har en erfaren organisation och duktiga medarbetare, avslutar Johan Karlsson.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige