Image

Byggmax öppnar butik i Kungälv

Bygg/Arkitektur Byggmax öppnar butik på Rollsbovägen i Kungälv. Butiken kommer att öppnas under första kvartalet 2016. Byggmax har mer än fördubblat antalet butiker i Sverige sedan 2006 och har i dag 75 butiker över hela landet.
Publicerad den 30 Oktober 2015

– Vi har länge velat etablera oss i Kungälv och har nu hittat ett bra Byggmax-läge, där det passerar mycket folk. Våra butiker i Göteborgsområdet går riktigt bra, vilket gör att det känns kul att få möjlighet att öppna även i Kungälv, säger Marcus Nilsson, regionchef på Byggmax.

Fem personer får anställning i Kungälv, därutöver tillkommer två säsongsanställda.

Rollsbovägen har ett bra läge, med stor tomt och möjlighet att etablera Byggmax koncept. Fastighetsägaren Ytterbygg bygger varuhuset som totalt kräver en anläggningsyta på cirka 8 000 kvadratmeter, där butiks-, lagerlokaler och drive-in tar mest plats. Byggmax affärsidé är att erbjuda kunder bra kvalitet till lågt pris, där kunderna själva gör en del av jobbet för att hålla ned kostnaderna.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige