Image

Bygget av Turbinhallen startat

Bygg/Arkitektur Projektet Turbinhallen innefattar 205 stycken bostadsrätter i Gustav de Lavals gamla fabrikslokaler och det är ett gemensamt projekt mellan SSM och Profi Fastigheter.
Publicerad den 5 September 2016

Samtliga lägenheter är slutsålda och de första köparna kan börja flytta in under hösten 2017.

– Det är fantastiskt roligt att se att så många är här och delar denna stund med oss. Det här är vårt första gemensamma projekt med Profi Fastigheter, och vi väldigt nöjda med samarbetet. Det ligger mycket arbete bakom, framförallt vad det gäller att både bevara de kulturhistoriska värdena och samtidigt erbjuda moderna bostäder för morgondagens stockholmare, säger Mattias Roos, vd för SSM.

– Den här fastigheten har varit i vår ägo i sju år, och det är otroligt spännande att den nu konvertereras till bostäder. Vägen hit har varit lång, vi började tidigt planera hur vi kunde utveckla fastigheten i linje med att Nacka bygger stad. Det är med stolthet vi står här idag för att gemensamt inviga produktionen, säger Thomas Sipos, vd för Profi Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige