Image
NCC bygger Önskebrunnen i Brunna.
NCC bygger Önskebrunnen i Brunna. Bild: NCC

Bygger nytt i Brunna – utan klara hyresgäster

Bygg/Arkitektur NCC börjar nu bygga sin andra logistikfastighet i Brunna, Upplands-Bro kommun – Önskebrunnen, omfattande 14 000 kvadratmeter. Inga hyreskontrakt är tecknade i nuläget.
Publicerad den 17 Februari 2016

Första projektet, Hälsobrunnen, blev färdigt i december 2015 och hyresgästerna Edström Logistics och Svenskt kosttillskott har flyttat in. NCC bygger nu en logistikfastighet till i området, projekt Önskebrunnen, som ska stå klar i december.

- Vi har inga klara hyresgäster, men vår absoluta målsättning är att fastigheten ska vara fullt uthyrd när det är dags för inflyttning, säger Olle Forsberg, regionchef på NCC Property Development, till Fastighetssverige.

Hälsobrunnen, som var fullt uthyrd vid inflyttningen i december, påbörjades med 25 procent av ytorna uthyrda.

– Önskebrunnen blir en flexibel byggnad på 14 000 kvadratmeter med tolv meter takhöjd och stor möjlighet till skräddarsydda lösningar för kunderna. Byggnaden har plats för en till fem hyresgäster med lager, kontor och personalutrymmen, säger Olle Forsberg.

Brunna har goda förutsättningar för lager och logistik. Läget nära Stockholm och alldeles intill E18 gör det lätt för leveranser, kunder och medarbetare att ta sig dit.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige