Image
Fastighets AB 3Hus bygger i Örkelljunga.
Fastighets AB 3Hus bygger i Örkelljunga. Bild: Möller Arkitekter

Bygger 38 nya lägenheter i Örkelljunga

Bygg/Arkitektur Fastighets AB 3Hus, systerbolag till BAB bygg, påbörjar byggnation av ytterligare 38 moderna hyresrätter i Örkelljunga.
Publicerad den 10 Juni 2019

Under sommaren 2019 påbörjar Fastighets AB 3Hus uppförandet av 38 nya och moderna hyresrätter inom kvarteret Ejdern 14. Lägenheterna kommer att vara yteffektiva 1:or, 2:or och 3:or, med genomgående hög standard.

– Ejdern 14 är en del i Ejdern-området som vi på Fastighets AB 3Hus utvecklar i nära samarbete med Örkelljunga kommun i enlighet med avsiktsförklaringen som togs fram under 2015. Vi ser verkligen fram emot att förse Örkelljunga med fler nyproducerade hyresrätter, säger Christer Andersson, Fastighets AB 3Hus.

Behovet av bostäder kommer med största sannolikhet öka i Örkelljunga de kommande åren. Örkelljunga kommun har stora expansionsplaner avseende verksamhetslokaler vid Skåneporten, i direkt anslutning till E4:an.

– Vi tror att efterfrågan på hyresrätter kommer att växa de kommande åren, då arbetstillfällen inom kommunen successivt ökar. Vi kommer bygga hyresrätter med riktigt bra standard, då vi känner att detta är en bristvara i Örkelljunga, säger Mikael Sjunnesson, Fastighets AB 3Hus.

Preliminär byggstart är under sommaren 2019 och med inflyttning hösten 2020.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Alingsås har alla förutsättningar att bli en riktigt attraktiv och växande stad"

Sverige Göteborg firar 400 år med pompa och ståt 2021. Men redan i dag är det dags för ett 400-årsfirande i Västsverige. Inför Alingsås jubileum frågade Fastighetssverige stadens store fastighetsson, Ola Serneke, om synen på sin hemstad, hur det är att verka i staden som fastighetsbolag och hur han ser på Alingsås framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY