Image

Byggandet av nytt bostadsområde i Mölnlycke startat

Bygg/Arkitektur Spaden är i marken för Mölnlyckes nya bostadsområde Stenbrottet som Tornstaden har utvecklat och nu börjat bygga. Projektet innefattar totalt 128 moderna och välplanerade lägenheter som består av både hyresrätter och bostadsrätter. – Trycket på lägenheterna har varit jättestort, för både bostadsrätter och hyreslägenheter, säger Therese Kilenstam, vd för Tornstaden Projektutveckling.
Publicerad den 16 November 2016

Bostadsrätterna är redan slutsålda och uthyrningen av hyreslägenheterna påbörjas till våren. Lägenheterna kommer att förvaltas av Tornstadens fastighetsbolag.

Byggnationen har startat med de 84 hyresrätterna som har en beräknad inflyttning under sommaren 2018. De följs direkt av ett hus med bostadsrättslägenheter och hösten 2018 beräknas samtliga lägenheter vara färdigställda. Utöver lägenheter kommer Tornstaden också att bygga cirka tio radhus i området med start under våren 2017.

– Vi vill vara en aktiv del i samhällsutvecklingen och det här projektet har en extra fin karaktär i och med att det innehåller olika boendeformer. Vi ska göra vårt yttersta för att förvalta förtroendet vi har fått, säger Jan Edlund, koncern-vd för Tornstaden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Baldertopparna häktade – insiderhärvan växer i omfång

Bolag Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot Baldertopparna Marcus Hansson och Magnus Björndahl som misstänks för grovt insiderbrott. Båda männen nekar till brott men häktades på sannolika skäl efter förhandlingarna. Totalt är hela elva personer misstänka i insiderhärvan bekräftar åklagaren för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY