Image

Brostaden tar huvudkontor till Upplands Väsby

Uthyrning Brostaden har tecknat hyreskontrakt med Envirotainer, en världsledande leverantör av temperaturreglerade containerlösningar för flygtransport, främst inom läkemedels- och bioteknikindustrin. De flyttar nu både sitt huvudkontor och sin produktions- och Forskning & Utvecklingsverksamhet från nuvarande lokaler i Knivsta. Totalt rör det sig om 6 860 kvadratmeter.
Publicerad den 20 Mars 2013

Huvudkontoret kommer att flytta in i en kontorslokal om 1 220 kvadratmeter på Johanneslundsvägen i Upplands Väsby i juni. På Tallbacksgatan i Rosersberg kommer produktion och Forskning & Utveckling att flytta in i en lokal om 5 640 kvadratmeter efter sommaren. I Rosersberg utvecklas Stockholm Nord logistikcenter, ett område med ett optimalt logistikläge utmed E 4:an.

– Vi är mycket glada att Envirotainer väljer att hyra av oss och att vi har kunnat möta deras nya lokalbehov. Det stora intresset vi ser för företag att etablera sig i Rosersbergs nya logistikkluster känns naturligtvis också mycket roligt. Vi hälsar Envirotainer varmt välkomna som kund hos oss, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

– Det handlar om en satsning på framtiden. Med de nya, modernare lokalerna – ämnade för vår verksamhet – skapar vi förutsättningar för att fortsätta vara det snabbväxande globala företag vi är idag, säger Gustaf Ljunggren, vd på Envirotainer.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige