Image

Brostaden breddar inom kommunikation och hållbarhet

Bolag Anders Hallquist har lämnat sin roll som marknadschef på Brostaden och blivit hållbarhetschef. Marknadsfrågorna har breddats genom en ny kommunikationsavdelning med Anna Törnkvist som kommunikationschef och Caroline Pettersson som kommunikationsansvarig.
Publicerad den 5 Februari 2015

– Hållbarhetsfrågorna har länge varit viktiga för oss och i och med Anders Hallquists nya roll står vi än bättre rustade inför morgondagens önskemål och krav inom området. Anna Törnkvist och Caroline Pettersson ska arbeta för att ytterligare stärka Brostadens position samt ta ett helhetsgrepp för att vidareutveckla företagets kommunikation. Alla tre har funnits inom bolaget länge och har bakgrunden och erfarenheten för att utveckla dessa två områden, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

Brostaden är ett fastighetsbolag, helägt av Castellum AB, som äger och förvaltar kommersiella fastigheter. Fastighetsbeståndet uppgår till 635 000 kvadratmeter och finns i alla väderstreck runt Stockholm, lättillgängligt med bra kommunikationer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige