Image
Johannes Harlevi.
Johannes Harlevi. Bild: Bright Advokat

Bright rekryterar från Mannheimer Swartling

Bolag Bright Advokat förstärker teamet med senior advokat från Mannheimer Swartling.
Publicerad den 13 September 2019

Johannes Harlevi är advokat och specialiserad främst inom entreprenadrätt och fastighetsutveckling. Han har arbetat i fastighetsgruppen på Mannheimer Swartlings Stockholmskontor sedan 2008 men ansluter till Bright Advokat den 1 oktober.
– Vi är väldigt glada över att Johannes ansluter till Bright Advokat. Johannes specialistkompetens inom entreprenadrätt och mångåriga erfarenhet från komplexa fastighetsutvecklingsprojekt, infrastrukturprojekt och fastighetstransaktioner kommer ytterligare att förstärka vårt erbjudande om att ge kvalificerad rådgivning som ger mervärde i våra klienters affärsverksamhet, säger Cecilia Jussi-Pekka.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Bright Advokat på Branschguiden

Bright Advokat är en ung och modern affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på fastighetsrätt. Vi har goda och långsiktiga relationer med våra klienter och erbjuder kvalificerad rådgivning som ger mervärde i våra klienters affärsverksamhet.

En förutsättning för att kunna ge affärsmässig rådgivning är att vi förstår och är uppdaterade på vad som händer i branschen där våra klienter är verksamma. Därför har vi valt att verka inom ett specifikt branschområde; fastighets- och byggbranschen.

Bright Advokat bistår med rådgivning inom fastighetsrättens alla område...

Läs mer om Bright Advokat på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige